Grote beurt

Alles weer helemaal in orde

De grote beurt bestaat standaard uit de inspectie van een groot aantal onderdelen. Bij AutoFirst van den Akker controleren uw auto bij een grote onderhoudsbeurt zelfs op 117 punten. Maak direct een afspraak en uw auto is weer tiptop in orde.

Grote onderhoudsbeurt auto

Distributieriem, remschijven…. breekt het zweet u al uit? Een grote onderhoudsbeurt bij AutoFirst van den Akker is niets om bang voor te zijn. Juist bij een grote beurt worden soms zaken opgemerkt die tijdig kunnen worden verholpen. Daardoor kunnen we schade of duurdere reparaties voorkomen. We geven u duidelijk advies, zijn helder over prijzen en bespreken eventuele reparaties altijd vooraf met u.

Kosten grote beurt

Grote beurt, klein prijsje. Een grote onderhoudsbeurt voor personenauto's heeft u bij AutoFirst van den Akker al vanaf € 199,-. (inclusief b.t.w.). Voor dat bedrag verzorgen we meteen de APK keuring, helemaal gratis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken.

Grote beurt voor bedrijfsauto's

Busjes, bestelwagens en bedrijfsauto's onderhouden we ook! Een grote onderhoudsbeurt van uw bedrijfsauto is al mogelijk vanaf € 238,- exclusief b.t.w. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken.

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Van den Akker

Lees meer
Bovag garantie

Download AutoFirst app!

Download nu de AutoFirst app - het digitale serviceboekje van uw auto

Lees meer
Bovag garantie

Winterbanden wissel

De winter komt er weer aan, dus tijd voor nieuwe winterbanden! Lees hier waarom.

Lees meer
Bovag garantie

Mis niets

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer