Kleine beurt

Zó gebeurt!

Heeft uw auto een kleine beurt nodig? Maak meteen een afspraak met AutoFirst van den Akker. We controleren uw auto op 26 punten, zodat u weer vol vertrouwen kunt verder rijden.

Kleine onderhoudsbeurt auto

Juist nu de onderhoudsintervallen langer worden, is het verstandig om als er eens een kleine beurt nodig is, deze ook te laten uitvoeren. Elk type auto heeft zijn eigen onderhoudschema. Wij weten van elk merk en model precies wat nodig is en wanneer. AutoFirst van den Akker houdt uw auto tiptop in orde.

Kosten kleine beurt

Laat u verrassen door onze scherpe tarieven. Een kleine onderhoudsbeurt voor personenauto's heeft u bij AutoFirst van den Akker al vanaf € 85,-. Een kleine onderhoudsbeurt voor personenauto's in combinatie met een nieuwe APK keuring is er al vanaf € 109,-

Kleine beurt voor bedrijfsauto's

Zakelijke rijders helpen we ook snel op weg. Jaarlijks verzorgen we het onderhoud van vele busjes, bedrijfswagens en leaseauto's. Voor bedrijfsauto's hebben wij ook een scherp tarief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om direct een afspraak te maken.

Bovag garantie

All season-band

Een all season-band is een autoband die u het hele jaar door kunt gebruiken. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0519-293158

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Van den Akker

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Van den Akker

Lees meer