Trekhaken

Trekhaken bij AutoFirst Van Den Akker in Dokkum

Trekhaak bestellen bij AutoFirst van den Akker in Dokkum

Een trekhaak kan niet meer ontbreken aan uw auto. Zonder trekhaak kunt u natuurlijk geen gebruik maken van een aanhanger, caravan of vouwwagen. Professioneel een trekhaak monteren is niet voor ieder te doen, daarom dat u bij AutoFirst van den Akker in Dokkum altijd gegarandeerd professionele montage krijgt.  

U kunt ook kiezen voor verschillende soorten kabelsets bij AutoFirst van den Akker in Dokkum en omgeving. Zo kunt u kiezen uit een 7 polige kabelset maar ook een 13 polige kabelset. Dit is per auto type verschillend en op advies van AutoFirst van den Akker in Dokkum krijgt u een geschikt en passende trekhaak en kabelset onder uw auto gemonteerd.aanhangwagen of een caravan. Bij AutoFirst van den Akker in Dokkum kunt u verschillende soorten trekhaken laten monteren. Zoals een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak.

Alle monteurs die aan uw auto sleutelen zijn gekwalificeerd en worden continue geschoold door ervaren trainers en gecertificeerde bedrijven. Uw caravan of aanhangwagen hoeft tegenwoordig geen probleem meer te zijn, als uw trekhaak gemonteerd word bij uw ervaren AutoFirst specialist Van den Akker in Dokkum. 

Direct een trekhaak bestellen of meer informatie? Bekijk het hier!

Bereken de prijs van uw trekhaak

Bovag garantie

All season-band

Een all season-band is een autoband die u het hele jaar door kunt gebruiken. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0519-293158

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Van den Akker

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Van den Akker

Lees meer